Dokumenty episkopatów europejskich o sytuacji kobiet w małżeństwie katolicko-muzułmańskim - ŚWIĄTEK, ANNA (Annales Missiologici Posnanienses, 2008)
Dokumenty episkopatów europejskich o sytuacji kobiet w małżeństwie katolicko-muzułmańskim