Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w L 1996-1997) - Głowacka, Edyta (Biuletyn Historii Wychowania, 1998)
Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w L 1996-1997)