Rola i miejsce kobiet w edukacji i kulturze polskiej - konferencja naukowa Zajączkowo 20-22 października 1997 r. - Gulczyńska, Justyna; Głowacka, Edyta (Biuletyn Historii Wychowania, 1998)
Rola i miejsce kobiet w edukacji i kulturze polskiej - konferencja naukowa Zajączkowo 20-22 października 1997 r.