Konferencja „W kręgu edukacji, nauki o niej i społeczeństwa”, 18 listopada 2002 - Gulczyńska, Justyna; Kabacińska, Katarzyna (Biuletyn Historii Wychowania, 2002)
Konferencja „W kręgu edukacji, nauki o niej i społeczeństwa”, 18 listopada 2002