O pedagogicznej wartości epikurejskiej filozofii, na marginesie pracy Marcina Wasilewskiego pt. Źródła do epikurejskiej etyki wychowawczej - Nowicki, Michał (Biuletyn Historii Wychowania, 2023)
Recenzja: O pedagogicznej wartości epikurejskiej filozofii, na marginesie pracy Marcina Wasilewskiego pt. Źródła do epikurejskiej etyki wychowawczej