Recenzja książki: Socjoterapia w murach Uniwersytetu. Program socjoterapeutyczny „Jestem niepowtarzalna, piękna i wyjątkowa” dla kobiet przejawiających trudności w budowaniu pozytywnego obrazu własnej osoby, autorstwa Katarzyny Nosek-Kozłowskiej - Jankowiak, Barbara (Biuletyn Socjoterapeutyczny, 2025)
Recenzja książki: Socjoterapia w murach Uniwersytetu. Program socjoterapeutyczny „Jestem niepowtarzalna, piękna i wyjątkowa” dla kobiet przejawiających trudności w budowaniu pozytywnego obrazu własnej osoby, autorstwa Katarzyny Nosek-Kozłowskiej