Niepoczytalny sprawca przestępstwa. Rozwój instytucji w prawie angielskim - Racz-Suchecka, Martyna (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Niepoczytalny sprawca przestępstwa. Rozwój instytucji w prawie angielskim