Zbigniew Naworski, Szlachecki wymiar sprawiedliwości w Prusach Królewskich (1454-1772). Organizacja i funkcjonowanie, 2004 - Maciejewski, Tadeusz (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2007)
Recenzja: Zbigniew Naworski, Szlachecki wymiar sprawiedliwości w Prusach Królewskich (1454-1772). Organizacja ifunkcjonowanie, Toruń 2004, ss. 380.