Andrzej Witkowski, Pełnomocnicy rządowi do spraw podatku gruntowego w Polsce (1947- 1950), 2009 - Szymańska, Małgorzata E. (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2010)
Recenzja: Andrzej Witkowski, Pełnomocnicy rządowi do spraw podatku gruntowego w Polsce (1947-1950), Wolters Kluwer, Warszawa 2009, ss. 407