Sąd Najwyższy Rzeczypospolitej Polskiej. Historia i współczesność. Pod red. Artura Korobowicza, 2007 - Materniak-Pawłowska, Małgorzata (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2008)
Recenzja: Sąd Najwyższy Rzeczypospolitej Polskiej. Historia i współczesność. Księga jubileuszowa 90-lecia Sądu Najwyższego 1917-2007. Pod red. Artura Korobowicza, Warszawa 2007, ss. 437