Waldemar Kozyra, Urząd Wojewódzki w Lublinie w latach 1919-1939, 1999 - Witkowski, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2000)
Recenzja: Waldemar Kozyra, Urząd Wojewódzki w Lublinie w latach 1919-1939, Lublin 1999, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie Skłodowskiej