Kronika - CPH 40(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1988)
Jubileusz pięćdziesięciolecia pracy naukowej Profesora Grzegorza Leopolda Seidlera (Jan Malarczyk) ... 227 Parlament a społeczeństwo. Brytyjsko-polska konferencja naukowa w Poznaniu (Henryk Olszewski) ... 229 Międzynarodowa konferencja historyków prawa w Krems-Stein (Witold Maisel) ... 230 Fałszerstwa w średniowieczu: Międzynarodowy Kongres w Monachium (Augustyn Burkiewicz – Tadeusz Maciejewski) ... 230 Publiczne obrony prac doktorskich (Iwona Umecka, Anna Rosner, Andrzej Wrzyszcz, Wiktor Bakalik) ... 231 XIV Olimpiada Historyczno-Prawna im. Michała Sczanieckiego (Zbigniew Zdrójkowski) ... 232