Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1986 - Izdebski, Hubert; Zabłocka, Maria; Umecka, Iwona (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1988)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1986. Pod kierunkiem Huberta Izdebskiego i Marii Zabłockiej zebrali: Iwona Umecka, Marek Wąsowicz, Maria Zabłocka