Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1991 - Paszkowska, Marzena; Wąsowicz, Marek; Zabłocka, Maria (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1993)
Materiały do polskiej bibliografii historycznoprawnej za rok 1991 pod redakcją Marii Zabłockiej