Andrzej Ajnenkiel, Sejmy i konstytucje w Polsce 1918- 1939 (Szkice z dziejów Polski) - Michał, Pietrzak (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1970)
Recenzja: Andrzej Ajnenkiel, Sejmy i konstytucje w Polsce 1918 - 1939 (Szkice z dziejów Polski). Warszawa 1968,