Kronika - CPH 21(2)1969 (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2026)
Tadeusz Silnicki 1389 - 1968 (Jakub Sawicki)...293 III Międzynarodowy Kongres Średniowiecznego Prawa Kanonicznego w Strasburgu (Jakub Sawicki)... 295 Kongres Société Jean Bodin i Commission Internationale d’Histoire Martime w Brukseli (Edmund Cieślak... 296 Biuletyn Międzynarodowego Stowarzyszenia Historii Państwa i Prawa (Michał Sczaniecki)... 297