Przyczynek do studiów nad obecności problematyki konfederacji Marka Borkowica w Statutach Kazimierza Wielkiego - Kosztowny, Kamil (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2018)
Przyczynek do studiów nad obecności problematyki konfederacji Marka Borkowica w Statutach Kazimierza Wielkiego