Jerzy Zajadło, Odpowiedzialność za Mur. Procesy strzelców przy Murze Berlińskim, 2003 - Μaciejewski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 2004)
Recenzja: Jerzy Zajadło, Odpowiedzialność za Mur. Procesy strzelców przy Murze Berlińskim, Wydawnictwo Arche, Gdańsk 2003, ss. 251