G. Máthé, A magyar burzsoá igazságszolgáltatási szervezet kialakulása 1867-1875 - Pauli, Lesław (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1983)
Recenzja: Gabor Máthé, A magyar burzsoá igazságszolgáltatási szervezet kialakulása 1867-1875, Akadémiai Kiadó, Budapest 1982, ss. 239+1 nlb.