Stanisław Grodziski, Sejm krajowy galicyjski 1861-1914. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1993, t. I-II - Łazuga, Waldemar (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1994)
Recenzja: Stanisław Grodziski, Sejm krajowy galicyjski 1861-1914. Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 1993, t. I-II.