Francesco Sini, A quibus iura civilibus praescribebantur. Ricerche sui giuristi del III secolo a.C., Torino 1995, ss. 172. - Dajczak, Wojciech (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1995)
Recenzja: Francesco Sini, A quibus iura civilibus praescribebantur. Ricerche sui giuristi del III secolo a.C., Torino 1995, ss. 172.