Hubert Izdebski, Historia administracji, wyd. II (zmien.). PWN, Warszawa 1984, ss. 239. - Malec, Jerzy (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1986)
Recenzja: Hubert Izdebski, Historia administracji, wyd. II (zmien.). PWN, Warszawa 1984, ss. 239.