A. Zakrzewski, Wincenty Witos, chłopski mąż stanu i polityk, Warszawa 1977 - Sobolewski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1979)
Recenzja: Andrzej Zakrzewski, Wincenty Witos, chłopski mąż stanu i polityk, Warszawa 1977, Ludowa Spółdzielnia Wydawnicza, ss. 430.