Pomorski zbornik. Povodom 20-godišnijice dana mornarice i pomorstva Jugoslavije, 1942—1962, Zagreb 1962 - Brocki, Zygmunt; Maciejewska, Regina (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1965)
Recenzja: Pomorski zbornik. Povodom 20-godišnijice dana mornarice i pomorstva Jugoslavije. 1942—1962. Redaktorzy: Grga Novak, Vjekoslav Maštrowić, Zagreb 1962, ss. LV, 1967.