Wolfgang Horn, Führerideologie und Parteiorganisation in der NSDAP 1919-1933 - Maciejewski, Marek (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1976)
Recenzja: Wolfgang Horn, Führerideologie und Parteiorganisation in der NSDAP (1919-1933), Düsseldorf 1972, ss. 451.