Światowa gospodarka i polityka przed wielką niewiadomą [Zdzisław Walenty Puślecki, Świat we mgle. Modyfikacje strukturalne w gospodarce światowej po pandemii COVID-19 i wojnie Rosji z Ukrainą] - Drozdowicz, Zbigniew (Humaniora. Czasopismo Internetowe, 2022)
Recenzja Zdzisław Walenty Puślecki, Świat we mgle. Modyfikacje strukturalne w gospodarce światowej po pandemii COVID-19 i wojnie Rosji z Ukrainą, Publisher GlobeEdit, Chisinau, Berlin 2022, ss. 656.