Sprawozdanie z III Konferencji Doktorantów „Edukacja w świecie współczesnym – perspektywa teoretyczno-empiryczna”, Poznań, 5 grudnia 2017 roku - Iwanicka, Beata (Interdyscyplinarne Konteksty Pedagogiki Specjalnej, 2018)
.