Dobrochna Hildebrandt-Wypych, Katarzyna Kabacińska (red. nauk.) Młodzież a sukces życiowy, Oficyna Wydawnicza „Impuls”, Kraków 2010 - Paulina, Wierzba (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2012)
Polemiki i recenzje