Sprawozdanie z konferencji pt. „Pedagogika jako kierunek kształcenia i dyscyplina naukowa. Między tradycyjnym etosem a komercjalizacją” Gułtowy, 23–24 maja 2011 roku - Karolina, Kuryś (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2012)
Sprawozdanie