Przemiany seksualności w społeczeństwie współczesnym. Teoria i rzeczywistość, red. nauk. Zbigniew Lew-Starowicz, Katarzyna Waszyńska, Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2012, 382 s. - Właśniak, Katarzyna (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2012)
Recenzja