Roderick Beaton Εισαγωγή στο έργο του Καζαντζάκη. Επιλογή κριτικών κειμένων. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2011, ss. 733 - Ciszek, Hanna (Porównania, 2013)
Roderick Beaton Εισαγωγή στο έργο του Καζαντζάκη. Επιλογή κριτικών κειμένων. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2011, ss. 733