Wszyscy jesteśmy hermeneutykami (Marcin Urbaniak, Hermeneutyka a kierunki myśli współczesnej. Rozumienie kultury w filozoficznej hermeneutyce, filozofii przyrody i (post)strukturalizmie. Kraków, Universitas 2014, ss.380) - Szaj, Patryk (Porównania, 2014)
WSZYSCY JESTEŚMY HERMENEUTAMI