Arthur Conan Doyle "Pies Baskervillów"- test formatywny (formatka) - Grzybek, Magdalena (Polonistyka. Innowacje, 2015)
Test zawiera zadania sprawdzające znajomość treści utworu Arthura Conana Doyle'a oraz wiedzę i umiejętności opanowane przez uczniów podczas cyklu lekcji poświęconego analizie i interpretacji Psa Baskervillów.