Sprawozdanie z seminarium naukowego pt. Populistyczne komunikowanie polityczne Wydział Nauk Politycznych i Dziennikarstwa UAM w Poznaniu, 10–11 kwietnia 2018 r. - Halagiera, Denis (Przegląd Politologiczny, 2018)
Sprawozdanie z seminarium naukowego pt. Populistyczne komunikowanie polityczne Wydział Nauk Politycznych i Dziennikarstwa UAM w Poznaniu, 10–11 kwietnia 2018 r.