Report From Beyond the Event Horizon - Bednarek, Joanna (Praktyka Teoretyczna, 2019)
This is a review essay discussing Magdalena Grabowska’s book: Zerwana genealogia: Działalność społeczna i polityczna kobiet po 1945 roku a współczesny polski ruch kobiecy (Warszawa: Wydawnictwo Naukowe SCHOLAR, 2018).