Sprawozdanie z posiedzenia Rady Bezpieczeństwa ONZ nr 7498 na temat powołania międzynarodowego trybunału ds. katastrofy malezyjskiego samolotu, lot nr MH-17, Nowy Jork, 29 lipca 2015 r. (Aleksandra GOLUS) - Golus, Agnieszka (Przegląd Strategiczny, 2016)
Sprawozdanie z posiedzenia Rady Bezpieczeństwa ONZ nr 7498 na temat powołania międzynarodowego trybunału ds. katastrofy malezyjskiego samolotu, lot nr MH-17, Nowy Jork, 29 lipca 2015 r. (Aleksandra GOLUS)