Agnieszka Cybal-Michalska, Katarzyna Segiet, Klaudia Węc (red.), Aktywizacja młodzieży w warunkach zmiennej rzeczywistości społeczno-kulturowej, Poznań 2021 - Matyjas, Bożena (Pedagogika Społeczna Nova, 2021)
Agnieszka Cybal-Michalska, Katarzyna Segiet, Klaudia Węc (red.), Aktywizacja młodzieży w warunkach zmiennej rzeczywistości społeczno-kulturowej, Poznań 2021