Recenzja książki „Etyczne i społeczne wymiary pracy” pod red. Ireneusza M. Świtały, Norberta G. Pikuły i Katarzyny Białożyt, Oficyna Wydawnicza „Impuls”, Kraków 2017 - Adamczyk, Dariusz (Poznańskie Studia Teologiczne, 2018)
.