Recenzja książki Jana Kantego Pytla, Chodzę za Tobą, Chryste. Medytacje dla wszystkich na każdy dzień roku, Poznań 2019, ss. 686 - Poniży, Bogdan (Poznańskie Studia Teologiczne, 2020)
Recenzja książki Jana Kantego Pytla, Chodzę za Tobą, Chryste. Medytacje dla wszystkich na każdy dzień roku, Poznań 2019, ss. 686