Recenzja książki Michała Wojciechowskiego, Dwie wersje Dziejów Apostolskich. Tekst standardowy i zachodni, Kraków 2018, ss. 175 - Ćwikła, Jarosław (Poznańskie Studia Teologiczne, 2020)
Recenzja książki Michała Wojciechowskiego, Dwie wersje Dziejów Apostolskich. Tekst standardowy i zachodni, Kraków 2018, ss. 175