Book reviews: M. Chorośnicki, et al., Nowe strategie na nowy wiek – granice i możliwości integracji regionalnych i globalnych. Krakowska Oficyna Naukowa TEKST, Kraków 2013, ss. 690. - Jancz, Joanna (Rocznik Integracji Europejskiej, 2014)
Book reviews: M. Chorośnicki, et al., Nowe strategie na nowy wiek – granice i możliwości integracji regionalnych i globalnych. Krakowska Oficyna Naukowa TEKST, Kraków 2013, ss. 690.