Book reviews: Między polityką a rynkiem. Kryzys Unii Europejskiej w analizie ekonomistów i politologów, pod red. Tomasza Grzegorza Grossa, Uczelnia Łazarskiego,Warszawa 2013, ss. 242. - Wesołowska, Anna (Rocznik Integracji Europejskiej, 2014)
Book reviews: Między polityką a rynkiem. Kryzys Unii Europejskiej w analizie ekonomistów i politologów, pod red. Tomasza Grzegorza Grossa, Uczelnia Łazarskiego,Warszawa 2013, ss. 242.