Europejskie aspiracje Turcji a problemy asymilacyjne mniejszości tureckiej w Niemczech - JANICKA, IZABELA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
Europejskie aspiracje Turcji a problemy asymilacyjne mniejszości tureckiej w Niemczech