Liwiusz Wojciechowski, Napływ zagranicznych inwestycji bezpośrednich a produktywność gospodarek krajów Grupy Wyszehradzkiej, Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2019, ss. 200 - Gorynia, Marian (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2020)
Liwiusz Wojciechowski, Napływ zagranicznych inwestycji bezpośrednich a produktywność gospodarek krajów Grupy Wyszehradzkiej, Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2019, ss. 200