Ogólnopolska Konferencja Naukowa „W kierunku kształtowania się nowego publicznego transportu zbiorowego”, Poznań, 22 listopada 2019 r. - Jędrzejczak, Maria; Siuda, Szymon (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2020)
Ogólnopolska Konferencja Naukowa „W kierunku kształtowania się nowego publicznego transportu zbiorowego”, Poznań, 22 listopada 2019 r.