Pomiędzy „poczekalnią” a reprodukcją hierarchii - Katkowski, Krzysztof (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2026)
Recenzja: Karolina Kocemba, Poczekalnie. Interakcje. Edukacja prawnicza a przestrzeń, Wydawnictwo Naukowe Scholar, 2024, ss. 298.