Od Redakcji - Churski, Paweł (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna, 2021)
Zapraszamy Państwa do działu Nowości Wydawniczych, w którym prezentujemy najnowsze prace autorstwa pracowników naszego wydziału, których tematyka bezpośrednio wiąże się z problematyką rozwoju regionalnego i polityki regionalnej. W bieżącym numerze przedstawiamy Państwu monografię „Miasta i regiony w obliczu pandemii COVID-19 i innych wyzwań współczesnego świata”, pod redakcją Lidii Mierzejewskiej i Magdaleny Wdowicki