Adam A. Zych (red.), Encyklopedia starości, starzenia się i niepełnosprawności, t. 3, Stowarzyszenie Thesaurus Silesiae – Skarb Śląski, Katowice 2017, ss. 560 - Zapalska, Izabela; Grzebyk, Jarosław (Studia Edukacyjne, 2019)
Recenzja. Adam A. Zych (red.), Encyklopedia starości, starzenia się i niepełnosprawności, t. 3, Stowarzyszenie Thesaurus Silesiae – Skarb Śląski, Katowice 2017, ss. 560