Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej (Dis)Advantaged Youth – Studies, Contexts, Solutions Poznań, 27 - 28.06.2022 roku - Kasprzak, Michalina (Studia Edukacyjne, 2022)
Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej (Dis)Advantaged Youth – Studies, Contexts, Solutions Poznań, 27 - 28.06.2022 roku