Karina Leksy, (2023). Znaczenie mediów społecznościowych dla samooceny i zachowań związanych z wyglądem ciała młodych dorosłych. Perspektywa społeczno-pedagogiczna. Katowice: Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, ss. 384 - Klichowski, Michał (Studia Edukacyjne, 2024)
Recenzja: Karina Leksy, (2023). Znaczenie mediów społecznościowych dla samooceny i zachowań związanych z wyglądem ciała młodych dorosłych. Perspektywa społeczno-pedagogiczna. Katowice: Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, ss. 384